Welke vorm montuur past het mooist bij uw gezicht?



Elk gezicht is anders en u draagt wat u zelf mooi vind. Wij proberen u niet te classificeren naar uw gezicht, maar een beetje hulp kan handig zijn.


Montuur voor een hoekig gezicht
De kenmerken van een hoekig gezicht zijn lang en vierkant: het voorhoofd, de wangen en de kin hebben dezelfde breedte. Voorhoofd en kaken hebben sterke hoeken. Voor een hoekig gezicht worden meestal ronde of ovale glazen aanbevolen. Door te kiezen voor een half randloze bril of met een (half) transparant montuur, ogen uw gelaatstrekken zachter.

Montuur voor een rond gezicht
Een rond gezicht is een vol gezicht met een ronde kin en haarlijn. Het breedste punt van het gezicht zit ter hoogte van de wangen en de ogen en het smalste punt is het voorhoofd en de kin. Om de ronde vormen van het gezicht te breken, kunnen wij adviseren om rechthoekige monturen te proberen. U kunt ook brillen kiezen die breder zijn aan de bovenkant dan aan de onderkant.

Montuur voor een ovaal gezicht
Een ovaal gezicht is lang en smal. Het voorhoofd en de kin zijn smaller in tegenstelling tot de wangen die breder lijken. De kaaklijn is iets smaller dan de breedte van uw gezicht ter hoogte van uw slapen. Een ovaal gezicht is lang en smal. Sommigen beweren dat een ovaal gezicht overeenkomt met de ideale proporties. Een ovaal gezicht vergemakkelijkt de selectie van monturen, omdat u alle modellen kunt dragen. Maar ja, meer keuze is natuurlijk niet altijd gemakkelijker.

Montuur voor een hartvormig gezicht
De kenmerken van een hartvormig gezicht zijn dat het gezicht het breedst is ter hoogte van de wangen en versmalt naar de kin toe. Meestal worden ronde en ovale monturen aanbevolen. Hoekige monturen zijn goede monturen om te proberen.

Het assortiment van overzetzonnebrillen.nl bevat alle verschillende soorten monturen, neem direct een kijkje www.overzetzonnebrillen.nl
  Eurodeal     22-10-2014 19:55     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Altijd het voordeligst

Het grootste aanbod

Altijd netjes verpakt

14 dagen bedenktijd

Gratis levering in Nederland

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op
mail.eurodeal@gmail.com